2021-2022 YIL SONU YAPILACAK İŞ VE İŞLEMLER

25.05.2022 509

HAMUR ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ YIL SONU YAPILACAK İŞ VE İŞLEMLER LİSTESİ

1-  2021-2022 Eğitim Öğretim Yılının 2. Dönem sınav notları ile  Performans Notlarının eksiksiz bir şekilde 03.06.2022  16 . 00 tarihine kadar girilmesi (Seçmeli Dersler Dahil)

NOT: Performans Notları ders saati 2'ye kadar 2 not            Ders saati 3 ve üzeri 3 not

·         Sürekli devamsız öğrenciler için herhangi bir veri girişi yapılmayacaktır.(Öğrenci 1 gün bile okula geldiyse performans notu verilir.) Sürekli Devamsız öğrencilerde sınav notu yerine G yazılıp tutanağının sınav evraklarının içerisine koyulması gerekir.

2-   Ders yılında en az 1 Proje notunun verilmesi ve Proje Değerlendirme Ölçeklerinin Teslim Edilmesi (Not girişi 03.06.2022  16.00 tarihine kadar tamamlanmalıdır. )

3- E- Okul sistemine karne görüşünün Şube rehber öğretmen tarafından öğrencilerin bireysel farklılıkları göz önünde bulundurularak özgün bir şekilde girilmesi ayrıca her öğrencinin okunan kitap sayısı girilmesi.

4-  E okul sisteminde bulunan  Sosyal Etkinlikler bölümünün Sınıf Rehber Öğretmenlerince her öğrenci için (TAMAMLANDI/ TAMAMLANMADI) şeklinde girilmesi. Sürekli Devamsız Öğrenciler TAMAMLANMADI Şeklinde girilmelidir.

5-       Okul idarecileri tarafından çıkartılan Öğretmen puan çizelgeleri kontrol edilerek imzalanması.

6-       Rehberlik çalışmaları yıl sonu raporu hazırlanarak rehberlik servisine teslim edilmesi.

7-       Sosyal Kulüp Yıl sonu raporlarının ve sosyal kulüp defterinin tamamlanarak teslim edilmesi.

8-       Ders içi Performans Değerlendirme Ölçeklerinin Teslim Edilmesi.

9-    Sınav Evraklarının düzgün bir şekilde (rulo vb. olmadan) katlanarak, paketlenerek sınav evrağı teslim tutanağının bir nüshası ile birlikte idareye teslim edilmesi.

10-    Ders kesim Raporlarının her ders için ayrı ayrı doldurulup imzalanarak bir nüshasının idareye teslim edilmesi.

11-    Dönem içinde yapılan toplantılara ( Veli,Zümre, ŞÖK) ait eksik tutanakların teslim edilmesi

12-    Onur Kurulunun  onur belgesi alacak öğrenci listelerini idareye teslim etmesi.

13-    BEP uygulanan öğrenciler için değerlendirme  ölçeklerinin teslim edilmesi.

14-    Tüm öğretmenlerin sınıf defterlerinde, nöbet defterlerinde ve kurs defterlerinde eksikleri varsa tamamlanmalıdır.

SINAV KAĞIDI TESLİM TUTANAĞI İÇİN TIKLAYINIZ

DERS KESİM RAPORU İÇİN TIKLAYINIZ