Çevre Fedaileri Projesi

29.12.2023 189

Çevre Fedaileri Projesi kapsamında Aralık ayı ilk hafta faaliyeti olarak gönüllü öğrencilerimizden oluşan 10 kişilik bir ekip kurulmuştur. Bu projedeki amacımız çevresel sorumluluklarımızın farkına varmak, öğrencilerimizde merak uyandırmak ve onları gözlem yapmaya teşvik etmektir. Bu proje kapsamında Aralık ayının ikinci haftasında, çevre dostu alışkanlıklar konusunda öğrenci ve öğretmenlere konferans salonunda “Çevre Dostu” konulu bilgilendirme semineri verilmiştir. Böylelikle öğrencilere çevre, sıfır atık ve geri dönüşüm konusunda farkındalık kazandırarak doğamıza sahip çıkmamızın gerektiğinin önemini vurgulanmıştır. Bu konuda emeği geçen öğretmenlerimiz Hayriye Elif ŞAHİN ve Merve ÖZTÜRK'e teşekkür ederiz.

29-12-202329-12-202329-12-2023