eTwinning Projemiz- 'Cyberbullying - crime or normalized online violence'

26.02.2024 72

eTwinning Projemiz- Cyberbullying - crime or normalized online violence

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Zeynep Ünver Hasçelik tarafından yürütülen 4 Türk, 27 yabancı ortaklı öğrencilerimizin siber zorbalığa karşı bilinç kazanmalarını amaçlayan ‘Cyberbullying - crime or normalized online violence’ adlı eTwinning projesi, öğrencilerimizin etkin katılımları ile devam etmektedir. Bu ayki çevrimiçi toplantıda, öğrencilerimiz siber zorbalığın önlenmesi hakkında sunum hazırlayıp ortak okullara sundular. Bu çalışma, öğrencilerimizin dil öğreniminde motivasyonlarını arttırdığı gibi, kendilerine olan güvenlerinin artmasını sağlamıştır. Öğrencilerimiz okulda öğrendikleri birçok bilgiyi gerçek hayatta uygulama şansı bulmuştur. Çalışmalarından dolayı öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ederiz.

26-02-2024

26-02-202426-02-202426-02-2024