Okulumuz eTwinning Projeleri

Öğrencilerimiz okulumuz İngilizce Öğretmeni Nazlı AYDIN'ın ortaklığını yürüttüğü, yurt içi ve yurt dışı ortakları olan 'I sign Nature With a Seed' adlı etwinning projesi ile ülkemizden farklı şehirlerden 10 okulun katılımı ile gerçekleşmiş olan 'Alaturka Galeri' etwinning projesi çalışmalarını tamamlamıştır. Okulumuzda yürütülen bu e-Twinning projeleri çölleşme, yangın ve kuraklık tehlikesine karşı öğrencilerimizin duyarlılığını arttırmayı, çevre problemlerine karşı çözüm üretebilir düzeye ulaştırmayı ve farklı kültürler hakkında bilgi sahibi olup kendi gelenek göreneklerini, şehirlerinin turistik yerlerini, yöresel müziklerini ve yöresel yemeklerini ortak okullara aktarmayı amaçlamıştır.

Öğrencilerimiz okulumuz İngilizce Öğretmeni Zeynep ÜNVER ve Rehber Öğretmeni Fırat YILDIRIM'ın ortaklığını yürüttüğü e-Twinning projesi 'Gençlerin En Değerli Değerleri' ile değerler eğitimi yoluyla kazandırılmaya çalışılan değerlerimizi hem eğitim kurumları hem de okullardaki etkinliklerin merkezinde yer alarak yaymaya çalışmıştır. Öğrencilerin etkin katılımları ile ülkemizin geleceğinde önemli rol üstlenecek olan lise öğrencilerinin toplumsal hayatta olmasını en çok arzuladıkları evrensel değerleri ele alarak, yapılan araştırmalarla elde edilen ilk on evrensel değer üzerinde durularak metaforlar yoluyla ve etkinliklerle bu değerler üzerinde durulmuş, proje çalışmaları tamamlanmıştır.

29.04.2022 407

29-04-202229-04-202229-04-2022