Sınıfım Temiz Projesi Ödülü

1.dönemin en temiz sınıfı olan 11-B sınıfına ödülü verildi.

21.02.2022 2078

"Sınıfımız Temiz" projesi kapsamında, projenin uygulanmasından sorumlu İngilizce Öğretmenimiz Buse KESKİN, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Yeşim ÇAKIR ve tayin ile okulumuzdan ayrılmış olan Matematik Öğretmenimiz Gülşah ERTÜRK'ün belirli periyodlarla sınıfları kontrol etmesi sonucunda, önceden belirlenen kriterlere göre sınıflar puanlandırıldı. En yüksek puanı alarak birinci olan 11-B Sınıfı' na " En Temiz Sınıf Sertifikası " verildi ve sınıf öğretmenleri Sümeyra GERMEÇ, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanımız Fırat YILDIRIM ile okulumuza yeni atanan Büşra KILIÇ öğretmenlerimiz sponsorluğu ve eşliğinde leziz bir kahvaltı ve ardından sinema keyfi ödülü ile ödüllendirildiler. Projemizin amacı öğrencilerimize temizlik alışkanlığı ve bilinci kazandırarak yakından uzağa çevresini temiz tutmak ve yaşanabilir bir çevre oluşturmaktır. Öğrencilerimize duyarlılıklarından ötürü teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

21-02-202221-02-202221-02-2022