Hamur Çok Programlı Anadolu Lisesi

Vizyon: Hedefleri doğrultusunda sürekli ve yeniden öğrenme çabasında olan ve bilgi toplama yolarını öğrenen, bilimsel ve teknolojik imkanlardan yararlanabilen topluma faydalı bir görev alma bilincine ulaşmış bireyler olarak bir üst öğrenime hazırlayan imkan ve ortamları sağlayarak okullar arasında tercih edilen bir okul olmak, nitelikli, sevgi ortamında yarınlara güvenle ve umutla bakan nesiller yetiştirmek istiyoruz.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin genel amaçları doğrultusunda tüm kaynaklarımızı etkili ve verimli kullanarak, yarınlara güvenle bakan; Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, çağdaş, kendi hak ve sorumluklarını bilen, başkalarının hak ve sorumlulukların saygı duyan, kendi yeteneği doğrultusunda bir yüksek öğrenim kurumuna yerlaşacak ve vatanına faydalı olabilecek bireyleri yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (0472) 451 20 18

WEB - https://hamurcpl.meb.k12.tr

Adres - YENİ MAH. VAN CAD. HAMUR ÇOK AMAÇLI ANADOLU LISESI BLOK NO: 53 HAMUR / AĞRI

Yerleşim Yeri - YENİ MAH. VAN CADDE NO:3 PK:04100 HAMUR/AĞRI

Ulaşım SERVİSLER VEYA MİNİBÜSLERLE