Aysun TAŞDEMİR - OKUL MÜDÜRÜ

Aysun TAŞDEMİR - OKUL MÜDÜRÜ

1992 yılında Sakarya´nın Geyve ilçesinde dünyaya geldim İlkokul, Ortaokul ve Liseyi Bursa´nın Gemlik ilçesinde okudum. Mezun olduğum 2010 yılında üniversite sınavlarında geçerli puanı alarak Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenliği bölümüne yerleştim.2007-2008 yıllarında üniversitede yürütülmekte olan Samsun 2020 Eğitim Vizyonu Projesinde kısmi zamanlı olarak 2 yıl görev aldım.2009 yılında Farabi öğrenci değişim programı ile Uludağ Üniversitesine geçiş yaptım.Lisans eğitimimin son senesinde Erasmus Projesi ile Avrupa ülkelerinden Belçika, Hollanda, Almanya, Lüksemburg ve Fransa´ya giderek eğitim aldım. 2014 yılında mezuniyetim sonrasında Ağrı´nın Hamur ilçesine atanarak öğretmenlik görevime başladım. 2019 yılında Milli Eğitim Bakanlığı´nın uyguladığı yöneticilik sınavına girerek Müdür Yardımcılığı kadrosu aldım. 2021yılında ise Hamur Çok Programlı Anadolu Lisesi müdürlüğüne atandım. Görevlerim süresince birçok kütüphane ve ana sınıfı kurdum. Çalışmalarım sonucunda 3 Başarı Belgesi,1 Üstün Başarı Belgeleri aldım. eTwinning Projeleri kapsamında 4 adet Ulusal Kalite Etiketi,3 adet de Avrupa Kalite Etiketleri almaya hak kazandım. "Masal Ağacı ve Masal Bahçesi" projeleri sonucunda öğrencilerim ile beraber 2 masal kitabı çıkarttım. Yine Matematik Masalları Projesi kapsamında da Türkiye´nin değişik yerlerinden 24 öğretmen bir araya gelerek "Asal Masallar" kitabını çıkarttık. Ulusal Ajans´a göndermiş olduğum "Erken Okul Terki İle Mücadelede Öğretmen Yeterliliklerinin Geliştirilmesi" adlı ErasmusPlus Projesine 32.224,00 Avroluk hibe desteği aldım. Ve yürütücüsü olduğum proje kapsamında İspanya´nın Barcelona şehrinde planlanan 7 günlük eğitime 15 öğretmen arkadaşımı da projeye dahil ederek gerçekleştirdim. Serhat Kalkınma Ajansına sunmuş olduğum "Hikaye ve Masal Anlatıcılığı Eğitimi" Projesi de hibe ile desteklenip sonuçlandırıldı. Bu projemin sonucunda da ilçe de öğretmen olarak görev yapan 20 öğretmene Hikaye ve Masal Anlatıcılığı Eğitimi verildi. Aynı şekilde MEB sertifikalı olarak ilçede bulunan 20 öğretmene "Yaratıcı Drama" projesi hazırladım. İlçemizde bulunan sınıf öğretmenlerine yönelik ise "Diskalkuli Eğitimi" projelerini yazdım. Yazmış olduğum birçok proje mevcuttur. 2019’dan itibaren yürüttüğüm bazı projelerin isimleri aşağıda listelenmiştir.

1.ErasmusPlus "Erken Okul Terki ile Mücadelede Öğretmen Yeterliliklerinin Geliştirilmesi" Projesi-ULUSAL AJANS

2."Hikaye ve Masal Anlatıcılığı Eğitimi" Projesi - SERHAT KALKINMA AJANSI

3."PCM Eğitimi" Projesi Yürütücülüğü - SERHAT KALKINMA AJANSI

4."Temel Aşama Yaratıcı Drama Eğitimi" Projesi - HAMUR KAYMAKAMLIĞI

5."Diskalkuli Farkındalık Eğitimi" Projesi - HAMUR KAYMAKAMLIĞI

6."Uçurtmam Göklerde"Projesi - HAMUR KAYMAKAMLIĞI

7."Boyaması Bizden Okuması Sizden" Projesi - HAMUR KAYMAKAMLIĞI

8."Gülmeye Engel Yok - Engellilere Yönelik Sosyal Uyum" Projesi - HAMUR KAYMAKAMLIĞI 9."Kütüphanem Köyümde" Projesi - HAMUR KAYMAKAMLIĞI

10."Ramazan Erzak Kolisi Dağıtımı" Projesi - HAMUR KAYMAKAMLIĞI

11."Sahnede Marmelat Var" Projesi - HAMUR KAYMAKAMLIĞI

12."Şoşik Kalesinde Bir Anasınıfı" Projesi - HAMUR KAYMAKAMLIĞI

13."Yetimin Yanındayım" Projesi - HAMUR KAYMAKAMLIĞI

14."YKS- LGS Kaynak Kitabı Alımı" Projesi - HAMUR KAYMAKAMLIĞI

15."İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Yönelik Mont ve Bot Yardımı" Projesi - HAMUR KAYMAKAMLIĞI

Uluslarası Akıllı Kimlik Kartı "CARDCERT Inretnational Smart Card Certificates" Sertifikam vardır. 

İşaret Dili Tercümanı, Ağrı Yöresi Halk Oyunları Öğretmeni, Masal Öğretmeni ve Satranç Antrenörüyüm. Ordu Üniversitesi “Sınıf Eğitimi” alanında Yüksek Lisansıma devam etmekteyim.

Evli ve bir çocuk annesiyim.